Nedeljko Todorović

32 godine

«Ja sam Nedeljko Todorović. Bavim se glazbom već nekih 15 godina.  Moj band se zvao Euro Black Nation. Svirali smo po svuda. Najbolje mi je bilo kad smo 2012. u Aquariusu imali koncert. Volim hip hop, RNB. Volim slušat i romsku muziku. Pola srca mi je romsko, pola hip hop.

Kao svaki reper pišem pjesme o svom životu. Živio sam bez oca skoro 10 godina, mama se prodavala, ostao sam s bratom. Preživljavo sam… živio bez roditelja, morao sam ići krast… Ne bih volio o tome da pričam. Imao kaznu godinu dana zbog neke krađe.

Pišem jer želim dati poruku preko pjesme. Htio sam našoj djeci reći, “Ako nešto voliš u životu to postigni”.

Pogreške sam radio u životu, kajem se zbog toga, ne možeš to povratit. Moja najveća pogreška je što sam povrijedio dosta ljudi oko sebe. To mi je ono teško i što je moja supruga uvijek razočarana u mene. Rekao da ću se sada popraviti… Drogirao sam se i te neke stvari. Kako sam bio u zatvoru došao sam malo sebi, neću raditi pogreške. Zajedno smo 15 godina. Hoću da živim lijep život  s njom.»

Nedeljko je sa svojom grupom Euro Black Nation u travnju 2014. godine u zagrebačkom klubu Močvara odsvirao veliki samostalni koncert kojega se rado prisjeća.